Лице

Подрезивање лица: Подесите своје племените особине

Зубасто лице, као и шиљаста, прилично је ретко. Његове оштре црте понекад изгледају помало строго, али с друге стране врло симетричне и аристократске. Узмите четкицу и крему за тонирање или бронзер у руку и прилагодите ваше квадратно лице до савршенства.Како описујете за дан тако да сте најзадовољнији, али вам не треба сат драгоценог јутарњег времена? Конзултант за лечење и козметику Ленка Пешек зна како то да уради. Не само да их жене описују, они их уче како да се брину о својој визији сваки дан. Има много корисних трикова чак иу случају контурирања. "Шминка по облику лица, када је њен природни облик контрахован тако да је што ближе идеалу, сада је веома популарна," признаје она. Али он такође то уверава не мора ићи на тако популарну и дуготрајну контуруна које (поред заиста добро изабраних нијанси тонирајућих крема) треба добра вештина.


Сјенчање обликује квадратно лице до савршенства

"Основна опрема за оцртавање свакодневне шминке су три четке и одговарајући производи: четкица за шминкање и шминкање, четка за косу и четка за косу и, наравно, четка за прах и прах, коју коначно поправљамо" каже Ленка Пешек. Сама контура (или сенчење) је лака - само треба да наследите њен основни принцип. "Претпостављамо да је идеалан облик лица овалан,"објашњава визажиста, "А онда покушавамо да прилагодимо наш облик облику што је више могуће користећи сенчење." - једноставно, хладимо, и тако оптички уклањамо све што прелази овај овални облик. "

У случају угаоног лица, то су углавном чељусти и подручје спавања и углови у коси изнад чела. (2) За разлику од других облика, не морате наносити бронзер у линији око ушију. Нијансирајте наношењем бронзера на већ суву подлогу шминке. Када га одаберете, водите рачуна о тону ваше коже. Већина брендова производи само једну или две бронзер нијансе, тако да ако имамо веома светлу кожу, према речима Ленке Песке, боље је да додирнете две нијансе тамнијег прахакоји не стварају неприродне мрље, већ, напротив, суптилно, ненаметљиво сјенчање.


Светлија и светлија боја и облик

"Лично, моје лице ми је јако драго женама," каже особа. Сликајући га али обезбедићемо финије карактеристике, што је понекад пожељно, " додаје он. Бронзер се може нанети (опет фино и тупо) на подручје вилице. (2) Ако је ваше квадратно лице краће, имате ниско чело или мали нос, можете Аппли бригхтенер (1) до средине лица - стисните га у средиште чела, уз ивицу носа и мало на браду. Ваше лице се оптички продужава и његов центар ће доћи до изражаја. Коначно, нанесите руменило (3): концентришите се на мању површину у подручју образа (у линији испод центра ока). Ово такође чини лице визуелно уским. Осим тога, лице ће вашем лицу дати природну, здраву боју. Изаберите је у зависности од тона и тона ваше коже.


Сенка обликује лице и губи тежину

На крају, Ленка Пешка даје неколико савјета које можете користити када имате неколико минута. Лагана сјенила са бронзаним или тамнијим прахом могу се обавити уз мало вјежбе за пет минута. Напреднији може покушати сјенчање са кремом за тонирање. "Изаберите је око две нијансе тамније од ваше коже," Ленка Пешка саветује да тон креме одговара тону коже - неко га има више у маслини, друга кожа има наранџасту или ружичасту нијансу. "Нанесите крему за тонирање са врхом четкице за шминкање, у линији где желите да се засените, а затим провалите у слободно" саветује лице. Добро се слаже са кремом за тонирање јер се равномерно стапа са слојем темељног маке-упа и формира природну сенку.
Ако је ваше квадратно лице шире чак иу подручју око ушију или ако се осјећате као да имате неколико додатних килограма, свакако испробајте "мршави" бронзани трик: нацртајте своје јагодице да бисте створили дугуљасту сенку која чини лица оптички мало слабима и лица ће деловати лакше. "Таква сенка чини чуда - ја то увек кажем Оптички је потребно пет килограма тежине. А која жена не би то желела? " закључује Ленка Пешек.

Извор фотографије: Профимедиа

Видео: The Great Gildersleeve: Fishing at Grass Lake Bronco the Broker Sadie Hawkins Dance (Децембар 2019).

Загрузка...