Лице

Перфецт инстаграм пхотос? Избегавајте ове грешке!

Фокусирање је наука коју сваки аматер жели да контролише данас. Ипак, професионалне фотографије су препознатљиве на први поглед. Квалитетна технологија, рад са светлом, савршен маке-уп ... Ово су само неки од аспеката који чине уметничке фотографије. Да ли желите да ваше фотографије буду високе? Научите како да портретиш и позираш своју фотографију како би изгубио сву онлине славу у првој минути након постављања!

1. Држање природе

Једна од највећих грешака је да "изгледате природно" у сваком тренутку. Природни изглед и тзв. Акт шминка иако је тренутно у пуном замаху, али фотографија дневне шминке биће досадна и безбојна. Снимите фотографију можеш пустити да све прође мало. Очи сенке тамније са пигментираном сенком. Да ли се кладиш на јак пољубац? Осећајте се мирно са црвеним или модерним тамним ружем који се иначе не усуђујете. Необичне боје мат ружа могу се наћи поред бренда Риммел Лондон у домету Стаи Матте.


2. Изостављање шминке

Лепо можете обријати капке и обрве више не могу бити симетричне, али можете скинути креме за ББ за 2 минута. Грешка! Добро погледај шминкукоји ће вам дати савршено лице са утиском новорођенчета. Ако имате несавршену кожу, нанесите је пре шминке изглађивање темељне базе, који минимизира поре, Кожа глатко заглађује и објединити неједнакости. Добра услуга ће учинити за вас, на пример Дермацол база за шминкање сатена - за маке-уп фотографија је идеално.

3. Фотографије из лошег угла

Ако сте већ неко време циљали на објектив, требало би да знате нешто угао Ваш изглед ће помоћи, а други ће погоршати ситуацију. Када снимате фотографије, проверите да ли је сочиво довољно далеко и да не искривљује ваше (иначе, савршене) црте лица. Ако пуцате одозго, На фотографији ћете бити добро и витко.


4. Излагање гори страни

Поред важне позиције камере, део лица који ставите на њега је једнако важан. Људско лице није тако симетрично као што би се могло мислити, и 99% жена има једна страна лица је лепша. Пронађите своје боља половина лица и покажите га свету!

5. Не решавајте светло

Најљепши профили на Инстаграму имају уредне боје даилигхт. Ово је апсолутно неопходно за квалитет фотографије. Заборавите на снимање фотографија у кревету поред лампе и радије стојите уз прозор или идите право да сликате! Фајншмекри ће устати рано да би ухватио јутарњу атмосферу или чекао Златни сат пре заласка сунца.


6. Трепереће сенке

Да ли се сећате тачке 1? Запањујућа шминка сакупља бодове приликом снимања, али само ако је добро примењен. Лоше осенчене очи не воле многе од њих. Ако сте одлучили да подржите свој поглед са класичним димне течности, победите са својим испреплетањем. Све мора бити дивно подерано. Тек тада ће дојам тајанствене љепоте с продорним погледом умјесто пирјаног паче.

7. Неприкладно обликовање

Када ћете икада морати да победите са обликом и особинама лица него само током снимања? Али ако сте обавили посао, требало би да оспоравате нешто истакнутије, као што су кремасти производи, да бисте направили заиста видљив ефекат. Научите основе обликовања или се кладите на једноставније стробање. Боја светла припада деловима које желите да истакнете или проширите. Мрачно насупрот мјестима која треба сузити. Нуде се велике могућности у погледу нијанси боја палета есенције стробина и осликавања. Као и са сенкама, све мора бити дивно подерано и савијено.


8. Уске усне

Да ли на ваш фотографски снимак наносите сјајило за усне или балзам и зато се завршава за вас? Чак и ако су ваше усне у позадини због њихових очију, није препоручљиво да их уопште изоставите. Нарочито ако је фотографија снимљена одозго, усне могу изгледати ближе слици него што су у стварности. Фотографија са којом се можете носити цонтоур - чак и ако изаберете нуде схаде. Уске усне могу вам омогућити да пузите више него обично и дајте им једном пуну фотографију.
Уводни савет:
Фотографије изгледају занимљиво комбинација светлог и тамног ружа. Нанесите лакши руж у средину усана и тамне на ивицама. Комбинирајте четкицу и уживајте у предивним и оригиналним ефектима на уснама!


9. Сјајно чело

Захваљујући природном сјају, кожа изгледа здраво и природно - не на слици. Ако патите од сјајног лица или образа, узмите свој прах и користите га за фотографисање! Он је одличан партнер за фотографисање транспарентни прахкоја неће мијењати боју шминке, али ће јој сјајно чело то учинити једном. Као бонус поправља комплетну шминкукоји траје неколико сати у савршеном стању.


10. Трахеална кост лица

Побољшане јагодице ће имати велики утицај на фотографију. Не ако погрешна примена производа, напротив, убије фотографију. Ако сте веома истакнути јагодице, истакните их руменило одмах испод њих. Ако, с друге стране, нису превише дефинисани и лице је шире, може се визуелно смањити и сенковањем јагодица. Лице нанесите директно на јагодице и ефекат мршављења можете постићи тамнији прах испод њих.

Видео: Geography Now! Greece (Јун 2019).