Лице

Препустите се дугим трепавицама

Да ли увек имаш дугачке трепавице као љубавница? Чак и ако природа није ваша, не морате очајавати. Данас можете уживати у дугим и густим трепавицама за једно вече и неколико недеља. Сазнали смо за вас предности професионалних метода продужавања алги у салону и умјетне алге за једнократну употребу, а проширене регуларне и прилично густе алге биле су хит у посљедњих неколико година, које су мучиле многе жене без обзира на године. У ствари, није ни чудо - издужене трепавице наглашавају око, изглед чини заводљивим, а не морате бринути о мутној маскари или лепљеним алгама. Ако жудите за дугим трепавицама које ће трајати дуже од једне вечери, свакако је пожељно изабрати продуљење алги наношењем келпа на морску траву. Појавио се пре око шест година. "Трендови су најприроднији. Оригиналне, изузетно дуге и снажне алге које су неприродно оштећене и оштећене природне алге сада су замениле веома фине, танке и лаке алге које се наносе у финим фонтанама које могу створити предивну количину без природних трепавица. За клијента, он такође пружа много више удобности када га носите, " каже модни стилиста и тренер Линда Боровкова из Беаути Сторе-а.


Избељите келп на вашој морској трава

Постоји неколико врста ове методе које се разликују првенствено од ефекта који желите постићи, а често и од цијене. То може да варира од око 800 до неколико хиљада за нове алге. Ако тражите природан изглед и само истакнете своје алге, изаберите процедуру где ће се једна вештачка морска трава заиста држати једне од ваших алги. Ове алге ће трајати око 3-5 недеља у зависности од сопствених трепавица и искуства алги које примењују алге.
Приближите се такозваној 3Д методи. Ово се односи на две до осам ултра танких вештачких алги. Ефекат је, наравно, невероватан! Можете имати до 800 алги на једном оку. Ова процедура је посебно погодна ако имате краће трепавице, желите их минимизирати и додатно повећати вријеме између надопуњавања.


Вештачке трепавице за данашње вече

Ако желите "дуге" трепавице само за једно вече или посебну пригоду, свакако је вредно испробати вештачке трепавице из апотеке. Можете пронаћи безброј врста: различите дужине, густине, боје, неке са различитим ефектима или камењем. Вештачке трепавице су направљене од синтетичких материјала или људске косе. Можете пронаћи неколико врста алги за једнократну употребу из Дива и Нице козметике, укључујући Глуе, у Тета Друг Сторе.


Поравнајте прелазак алги са линијом

Везивање вештачких алги за једнократну употребу захтева мало вештине и праксе. Није увек први пут. Препоручује се да се у првој фази наносе само алге на поклопац и види да ли се њихова дужина у односу на ширину ока слаже. Ако се ваше трепавице испруже са стране, можете их једноставно изрезати маказама. Затим нанесите лепак на вештачке алге, оставите га око 30-60 секунди да ради, и тек онда ставите капак близу линије сопствених алги. "Ја лично почињем са спољним углом, мало се држим, чекам мало и онда наставим мало даље." На тај начин постепено стављам целу морску траку до унутрашњег угла ока, " каже тридесетогодишњи Иван. Неопходно је залијепити појас алги што је могуће ближе властитим алгама и покушати да не трепнете. "Популаран начин је да алге изрежете на неколико мањих комада, које затим држите у оку - наравно у правом реду." Ово се посебно препоручује за вештачке алге са веома чврстим луком, који тежи да се затегне, тако да се затим уклања на ивицама морске траве, " препоручује стилиста Линда Боровкова.
Ако заиста желите да постигнете врхунски ефекат, покријте прелазак између вештачких алги и сопствених алги кроз течну линију и пређите своју маскару на дно алги да бисте их ујединили.


Лепак за алге само високог квалитета

Нити један од начина - продуљење алги или алги - не мијења начин на који третирате морску траву. За дуготрајне алге, међутим, професионални приступ стилисту је битан, " каже Линда Боровкова.
Предност једнократних лепљивих трепавица је њихова свестраност и чињеница да ако се један од вас умори након једне ноћи, ништа се не дешава и можете пробати други дан други дан. Данас постоји безброј алата који олакшавају њихову примјену. На пример, пинцете које држе вештачке алге и помажу им да ставе директно изнад трепавица. Чак је и вештачки лепак келпа померио мало даље. Има леп, црни и смеђи лепак, тако да можете изабрати вашу боју, вештачке алге. Проверите да ли је лепак тестиран дерматолошки и идеално за осетљиве очи. Будите сигурни да избегавате куповину лепила за вештачко лепљење негде на тржишту или у необиљеженим испустима.
Боље идите у добру продавницу где можете бирати из широког спектра. Осим тога, искусно особље вам може помоћи да одаберете праве трепавице и њихове апликације. Не ради се само о лепоти ваших очију, већ ио њиховом здрављу.

Извор слике: Фотолиа

Видео: How to Sneak Candy in Class! School Pranks and 15 DIY Edible School Supplies! (Октобар 2019).

Загрузка...