Тело

Формирати: Најбоље вјежбе и трикове за солидну гузу

Неколико додатних килограма лако се може сакрити испод зимског капута, али ће бити још горе у прољеће када почнемо вадити прољеће џемпери, сукње и кратке јакне из ормара. А прави изазов - купаћим костимима на плажи - такође ће бити нешто за видјети. Тако смо за вас припремили серију од четири дела која ће вас водити кроз пут жеље и савршене форме. Дакле, три, два, један ... Почињемо с гузицом.

1. Скочите на доњу страну

Ова вежба ће се лепо користити за загревање и почетак метаболизма. Скачеш са губитка на губитак. Гледај све време фулл боди, нарочито усправно држање, и активни центар тела. Искористите то тражили су зглобове кољенаувек скочите тако да колено не дође до врха предње ноге. Поновите 16-20к у три серије.
Уводни савет:
Серија је један скуп понављања. То значи да ако морате да вежбате три серије - урадите вежбу у датој количини понављања, затим се одморите око 30-60 секунди и урадите то поново, затим паузирајте поново и трећу серију. Ваш прегледник не подржава учитавање видео датотека, преузмите датотеку.

Инстаграм: @павлафитмами


2. Чучњеви

Стојте са ногама на боковима. Ојачајте цело тело и урадите чизму. Гледајте колена преко ножних прстију (не би требало да одскочите унутра или ван). Поновите 20 пута у три серије. Ваш прегледник не подржава учитавање видео датотека, преузмите датотеку.

Инстаграм: @павлафитмами


3. Подигните кукове на прстима

Ставите руке на леђа тела. Наслони ножне прсте. Подигните кукове горе, отворите колена скупите колена и вратите се на земљу. Поновите 18 пута у три серије. Ваш прегледник не подржава учитавање видео датотека, преузмите датотеку.

Инстаграм: @павлафитмами


4. Прелоад и рецовери

Клекни на колена и наслони руке. Полако напуните и појачајте супротну ногу. Поред глутеалних мишића, бићеш интензивно укључен такође јачају језгро - Центар тела и леђа. Поновите 20 пута, а затим листајте стране. То је све у три серије. Пази на своју леђа, не савијај његове бедре. Ваш прегледник не подржава учитавање видео датотека, преузмите датотеку.

Инстаграм: @павлафитмами


5. Подизање кукова једном ногом претходно напуњеном

И још једна вежба на леђима: овај пут подигните једну ногу пре подигните себе и бокове само уз подршку другог. Поновите 16к на свакој нози и поновите три пута. Ваш прегледник не подржава учитавање видео датотека, преузмите датотеку.

Инстаграм: @павлафитмами


5 трикова за солидну гузу

  1. Идите што чешће можете. Сваког дана свако од нас треба да пропусти најмање 10-12 хиљада корака. Ово је око 2 сата ходања.
  2. Када чекате трамвај или код куће у кухињи током кувања активно преузимамо глутеалне мишиће. Нико то неће приметити и ви ћете бити тако неупадљиво ојачани.
  3. Циљ није "изгубити тежину" већ супротно ојачати и подићи. Не добијаш ту дијету. На путу до тврдог стражњице је стварно и само покрета и вежби.
  4. Да бисте подигли своју гузу и истакли је, морате је укључити вежбање са оптерећењем. Немојте се плашити бучица и машина у теретани и дати им шансу - идеално уз помоћ тренера.
  5. Глутеални мишић је један од највећих мишићних група у телу - рачунајући на чињеницу да ће за формирање бити потребно више понављања. више тежине од других делова.

Извор фото: Схуттерстоцк

Видео: Rusi Otkrivaju: Srbi će Formirati Svoju Vojsku na Severu Kosova Ako to Učine Albanci u Prištini (Јануар 2020).

Загрузка...