Тело

Сопствена крв као еликсир младости

Напредак је такође на помлађивању коже, тако да није ни чудо што ћете вечерас, захваљујући крвној плазми, подмладити ваше матичне ћелије и на крају одштампати млађу и лепшу кожу без бора. најхрабрије научне фантастике. Идеја против старења више није странац, златне нити, ињекције хијалуронске киселине или сопствене плазме већ се користе у лепоти, у лепоти, експериментишу са клонирањем, а лекари већ користе 3Д штампу. "Припреме, процедуре и инвазивне процедуре које могу помладити тело изнутра и споља су заиста велике количине на тржишту. Али то је као и све, и увек је потребно држати се здравог разума, бирати квалитет, и консултовати опције са лекаром. Само зато што можете задржати своје здравље и коначно видјети жељене резултате. Штавише, није све што се у иностранству презентира у разним студијама може обавити у реалним условима, објашњава МУДр. Милош Кравцив, дерматолог из Дома здравља у Прагу 7.
На пољу женске лепоте, као иу области комуникационих технологија, није добро спавати на ловорикама. Жене желе да буду све љепше, у врло кратком времену. Стога не чуди да је нега коже комбинована са савременим инструментима, па је створен концепт "сцифи моодинг". Иако се чини да су неке вијести далеке, вријеме се наставља и више није изнимка да се ваша љепота, здравље и фитнес гледају у готово свакој мобилној апликацији. Које друге вијести можете упознати?


Одштампајте нову кожу

Прошле године медији су известили да су амерички стручњаци на Ваке Форест Институту за регенеративну медицину на 3Д штампачу одштампали ухо од порозне, биоразградиве пластике, које је затим напуњено хидрогелом са живим ћелијама. Када се једном причврсти за тело (до сада само миш), пластика се постепено раствара, нови вео за уши замењује природно ткиво и пробија крвне судове и живце. И вероватно не тако далеко као музика будућности, или чињеница да на 3Д штампачу штампате млађу и лепшу кожу без бора. Тренутно, истраживачи истражују могућност повезивања технологије 3Д штампања и технологије матичних ћелија. Холандски стручњаци за СкинПринт чак су експериментисали са чињеницом да су матичне ћелије директно упаковане у штампаче. Тада је могуће унапријед одредити боју и тон штампане коже.


Бактерије до савршене коже

Међутим, будућност није само врло скуп и технолошки захтјеван 3Д принт. Неки дерматолози верују у рану употребу микроорганизама којима је наша кожа прекривена. Нове технологије већ омогућавају анализу коже на микробиолошком нивоу. Анди Босселманн, оснивач аритметике у Сан Франциску, Анди Босселманн, вјерује да ћемо ускоро почети снабдијевати "добрим" бактеријама како бисмо регенерирали и савјетовали "лоше" бактерије. "То ће бити на сличном принципу као конзумирање пробиотика, тј. Млечних бактерија које помажу да се побољша равнотежа интестиналне микрофлоре," веллнесс визард Мгр. Петра рехоркова из клинике Петра.


Еликсир младости из властите крви

Неке продорне методе за негу коже данас се могу тестирати, на пример, да се подмладе својом крвљу. Не брините, не морате пливати у њему као Цацха. Ињекционе апликације ће бити довољне. Крвна плазма садржи факторе раста и протеине који регенеришу кожу и потичу процес помлађивања на природан начин. Не ради се само о пуњењу бора, већ о нормалним методама подмлађивања коже, али ио дубоком подмлађивању. хвали пробојну методу плазма терапије МУДр. Милош Кравцив. "Предност је у томе што овај метод користи регенеративни потенцијал вашег тела. Због тога нема алергије или преношења болести, " додаје он.


Магиц целл цоунт

Пре четири године, они су узели Нобелову награду за медицину Јохна Гурдона и Схиња Јаманака, који су успели да врате одрасле ћелије у нашем телу до најранијег детињства. У фази такозваних матичних ћелија, могу створити било које ткиво у тијелу. Било који орган се стога може "узгајати" у лабораторији од комадића коже. Међутим, у случају помлађивања, ми се углавном бавимо кожом. "Овде се сада можете регенерисати сопственим ћелијама - посебно са ћелијама коже фибробласта који формирају базу везивног ткива." У оквиру терапије колагеном, они узимају узорак коже из којег ваше ћелије изолују ваше ћелије и затим их враћају у ткиво. На њима је посао, они се почињу умножавати, и читаво ткиво ће бити обновљено, " прилази дермалотог Кравцив.


Програмирана нега коже

Борба за повратак изгубљене младости није само наука, већ и технологија. Марла Малцолм Бецк, оснивачица М-16 Лаборатоирес, вјерује да ће његу коже ускоро водити апликације сличне ФитБит наруквицама које прате ваше кретање, откуцаје срца, спаљене калорије, итд. што варира из дана у дан), а 3Д штампач долази у ред да се меша специјални нутритивни коктел за одређени дан у дану. Данас је ЛПГ систем повезан са такозваним ЛПГ софтвером, који вашој кожи може дати оно што му је потребно. Детаље обезбеђује Мгр. Петра Рехоркова „ЛПГ Системс Профессионал се заснива на комбинацији масаже ваљака и вакуума. Основа су физиотерапеутске праксе, које су веома интензивне захваљујући уређају. Кретање ваљака за масажу контролише ЛПГ софтвер. Програм је увек прилагођен одређеном клијенту. " И шта може да уради овај нови третман против старења? "Повећава производњу до 80% хијалуронске киселине, јача кожу, формира нови колаген, изглађује боре икожа постаје видно светлија већ након првог третмана, " је на листи Петра рехоркова.

Дакле, напредак је веома брз и можете задовољити данашње реномиране методе помлађивања користећи најновије науке и технологије на специјализованим радним местима у Чешкој Републици, па их испробајте.

Извор слике: Фотолиа

Видео: Suspense: Dead Ernest Last Letter of Doctor Bronson The Great Horrell (Децембар 2019).

Загрузка...