Лице

Дуге и густе алге? Ми знамо како то да урадимо!

Тражите лијепе дуге и густе алге и лучне, савршене обрве? Како смо питали козметичарке Мартину Затлоукалова из Бомтон Јалта? Трепавице и обрве спадају у такозване деривате коже са сличним саставом као што су коса или коса. Трепавица спречава да прљавштина уђе у око. Главна функција обрва је да спријечи пад зноја у ваше очи.
Просечан живот трепавица је пет месеци. Свака морска трава пролази кроз свој живот са три фазе раста. У првој фази (тзв. Анагенска фаза раста), активира се алга коријен и почиње нови раст алги. Производња ћелија завршава у катагени или фази транзиције. Коначно, у телоген фази, келп испушта и пада.


Да ли знаш да ...

  • Горњи поклопац је 150-200 алги, на доњој, око 70-100 алги.

  • Алге расту на оба капка у 3-4 реда.

  • Ако бисте поставили све алге које су размењене током људског живота, оне би се простирале на скоро 2,8 км.

  • Алге су ретко и веома касно сиве, тј. Дуго задржавају пигмент.


Припреме за исхрану алги дјелују у првој фази. То можете урадити на два начина - интерно и екстерно. "Употреба додатака исхрани за раст косе чини да трепавице и обрве буду гушће и виталније" каже Мартина Затлоукалова. „Кроз козметику можемо донети неговатеље у тело, али је неопходно да се те супстанце већ налазе у телу. Производи морају дефинитивно садржавати витамине А, Д и Е. Постоји много савета за лепе и густе алге.
Хајде да погледамо козметичке производе да се бринемо за ваше трепавице и обрве.


Серум алги

Велики број сера за алге и обрве је доступан на тржишту. Они садрже супстанце потребне за стимулацију корена алги и промовисање раста алги биотин, Д-пантенол а хијалуронска киселина. Један примјер може бити, на примјер БИОХАР МАКС за раст алгикоји се наноси директно на капке и регенерише укупни садржај природних протеина, витамина и полипептида. Чак и алге не избегавају старење, тако да постоје и производи који успоравају овај природни процес. Вицхи Лифацтив серум за очи и трепавице Намењен је женама старијим од 35 година и садржи ефективну биљну угљенохидратну рамнозу, церамиде, термалну воду из компоненти Вишија и бисера. Обезбеђује исхрану коже око очију, која узгаја алге, и на тај начин унапређује њихов здрав раст.


Правилна употреба

Две ствари су важне приликом примене серума - адекватна количина и дужина употребе. Овде опет, мање је више. Ако наносите велике количине на очи, нећете добити већи ефекат. Ваше очи ће горјети до максимума. У припреми заиста нема много припрема, довољан је број заглавља пинова. Производ се наноси тачно према упутствима на право место - један се наноси директно на трепавице, а други на корење. Међутим, пазите да не дођете у очи. "Препоручио бих да се производи користе у интервалима, јер трепавице или обрве губе способност регенерације," саветовати о дужини употребе Мартине Затлоукалова. Зато је боље направити козметички третман са серумом. И овде је дужина употребе обично наведена у упутствима за употребу.


Цлеар регенератион

За разлику од серума, могуће је бистра регенеративна маскара користити свакодневно, мирно као алтернатива за маскару у боји. То је лак, безбојан гел који се лако наноси на трепавице четком. Маскара је различита по саставу, можете пронаћи праву за себе само испробавањем. Чак и са овом маскаром, иста хигијенска правила важе и за обичну маскару - избачену најмање три месеца. Такође се држи прљавштине која је заробљена на трепавицама. То су храњиви медији за микроорганизме који би онда могли изазвати упалу у оку или у његовој непосредној близини. Баш као и оне боје, немојте чак позајмљивати ту маскару својим пријатељима.
Имајте на уму да маскара није првенствено намењена за чешљање већ обојених алги. Ако сте то урадили и четкица није очистила пре него што је вратите у гел, контаминирате храњив садржај бојом, а маскара је избачена.
У дрогеријама можете, на пример, изаћи из маске за негу мисс спортс Јуст Цлеар Маскаракоје можете користити и дању и ноћу за регенерацију алги. Бистра гел маскара ессенце Ласх & Бров Гел маскара иако га можете користити само током дана, али га можете поново користити за обуздавање непоштовања трепавица и обрва. Ради се о бризи и стилингу у једном производу.


Обрве у тражилу

Обратите пажњу не само на морску траву, већ и на бригу о обрвама. У дрогеријама можете пронаћи обрве у безбојном дизајну са многим робним маркама, али за разлику од претходних маски за његу косе, оне заиста имају само стилску функцију. Такви су, на пример, фиксирајући гел за обрве Риммел Бров Тхис Ваи Гел Цлеар, гел за третман и заглађивање обрва Мак Фацтор Натурал Стилер или транспарентни гел за обрве Астор седуцтион кодови


Нека издишу

"Квалитет трепавица и обрва такође утиче на надокнаду коју примењујемо. Када користите шминку редовно, обрве и трепавице губе свој квалитет. Препоручљиво је користити базу и марљиво да свакодневно направите разлику. Такође је погодно да пустите очи и обрве да се потпуно одмарају и не доносе никакав производ. сажима закључак њеног савјетовања о њези, Мартина Затлоукалова.

Видео: Britney Spears - . .Baby One More Time Official Music Video (Јун 2019).