Тело

Бадемова маска на сувим рукама

Сува кожа на рукама? Третирајте је домаћом маском с маслиновим уљем, бадемима и кокосовим млијеком, хладни зимски мјесеци су иза нас, али су на нашим рукама оставили трагове сухе и оштећене коже. И пре него што можете да се опоравите, оптерећујемо их великим радом у домаћинству или башти. Крема за руке коју обично користите није више довољна. Жели нешто више. Ми смо тестирали ову додатну храњиву маску за пилинг или пилинг на вашој руци коју можете обавити код куће. Руке су јој глатке и глатке.


Требаће вам:
1/2 шоље дробљеног бадема
1/2 шоље кокосовог млека
1/4 шоље маслиновог уља


Помешајте све састојке у посуди и равномерно распоредите по рукама. На тренутак, масирајте руке да бисте уклонили бадеме са суве коже старе коже. Затим темељито оперите руке храњивим сапуном (нпр. С маслиновим или бадемовим уљем).

Добро је користити сву маску одједном, јер више не може бити похрањена. Ако обично немате све сировине за вашу маску, или ако нема времена за припрему, можете погледати лек који садржи састојке.
На пример Дермацол Природна крема од бадема руке, високо хранљива крема са природним бадемовим уљем и глицерином, омекшава напрегнуту и ​​напукнуту кожу руку и спречава њено исушивање. На њему се ствара заштитни филм и штити од негативних спољашњих утицаја. Погодан је за све типове коже, посебно за суву и врло суху кожу. Може се користити као маска када га ставите на руке у дебљем слоју, истегните памучне рукавице и пустите да ради 10-20 минута. Затим обришите неапсорбоване остатке папиром и пажљиво стисните руке.

Извор слике: Фотолиа и Дермацол архива

Видео: Morning Routine 10 DIY Ideas, Makeup, Healthy Recipes (Јули 2019).