Лице

Како сјати на интервјуу?

Да ли ћете се пријавити за нови посао? Затим, запамтите да је за жене далеко више од мушкараца, кадровско особље ставља нагласак на изглед и прилагођавање. Зато направите шминку и шминку за интервју са доста времена и пажње, што је мало неправедно у свету. Док су мушкарци обично задивљени интелигенцијом, компетенцијама и пријатним изгледом, то је мало више, а жене су строже. Фризуре, шминка, одјећа - укратко, укупни стил игра велику улогу у интервјуима.
Наравно, разлика је у томе да ли сте графички дизајнер у малој рекламној агенцији, или велики банкарски пункт на којем свакодневно можете упознати важне клијенте. Ако желите да радите као бармен у клубу, можете доћи у вашу најоригиналнију и најузбудљивију одећу и пратити је љубичастим ружем. Али ако ћете почети озбиљну каријеру, добро водите рачуна о својој презентацији.


Кључ је детаљно скривен

Што се тиче одеће, не можете учинити ништа са пристојном комбинацијом јакни, блуза и панталона или сукњи изнад кољена. Заборавите на дубоке посјекотине и сукње величине ширег бенда, нећете увјерити никога у своје професионалне квалитете. Везивање има и ципеле са високом петом, поготово ако не можете ходати с грациозношћу и апсолутном сигурношћу.
Персоналисти су обучени да обрате пажњу. Не заборавите опрати косу прије интервјуа. Изаберите глатку фризуру која не покрива ваше лице и чини да се осећате природно и удобно. Ако вам коса постане неугодна, настојат ћете се играти с њима цијело вријеме. Импресионират ћете да не вјерујете. Друга ствар на коју се треба фокусирати су нокти. Нико не очекује од вас да смислите савршену француску маникуру, али прљави месеци и поломљени нокти вам неће донети добру визит карту. Ако су ти нокти ломљиви и ломљиви, онда их скратите и нањушите. Безбојни или бисерни лак је довољно.


Кладите се на природу и деликатну шминку

Када покупите пристојну и елегантну одећу, правили сте и подешавали нокте, време је за шминкање. Нека се ваше задимљене очи и црвени кармин прослављају док вас не доведу на мјесто снова. Не брините о тражењу пристојног посла. "За већину позиција, не правите грешку када изаберете светлост, такозвани голог или природни састав", каже Нада Кручка. "Његова суштина је да не привлачи пажњу, само наглашава природну љепоту и елеганцију сваке жене."
Нудна шминка сигурно не значи "узимам прах, маскару и идем". Напротив, то је готово мајсторска дисциплина. "Основа је јединствена, савршена, здрава и младеначка кожа" објашњава Нада Круцка. Непосредно прије самог шминкања, кожу темељито навлажите кремом. Затим нанесите подлогу на бази која скида кожу, изглађује и продужава трајност шминке. Слиједи шминка. "Одговарајуће одабрана шминка у великој мери одлучује о томе како ће изгледати ваша шминка. Прво морате изабрати баш ону боју коже. Друго, радите са апликацијом. Шминка није само на лицу, већ и на ушима и под брадом, гдје се може ширити у изгубљене. Затим нанесите коректор испод очију и уједначите лице са прахом. Један слој је довољан, " саветује Наду Круцка.


Очи и лица ће вам открити вашу енергију

Није потребно или прикладно укључити се у разговор за посао са сенкама - само једна или двије свијетле сјене које ће вам очарати очи. Очи са благим нијансама или смеђе са беж тоновима или тамно сиве боје. Поново размотрите примену и фини градијент тако да је резултујући ефекат природан. Не заборавите на квалитетну маскару коју желите да понесете са собом, па чак и пре интервјуа морате једном или двапут очистити трепавице. Подесиве обрве су темељ који можда није потребно спомињати. „Када идете на посао, желите да изгледате здраво и енергично. Побрините се да не заборавите руменило, можда у мекој боји брескве. Изгледат ћеш свјеже и опуштено, и неће се изгубити у интервјуу, " закључује Нада Кручка.

Видео: Arsen i Bora na Terazijama - cijeli koncert (Децембар 2019).

Загрузка...