Лице

Како (не) користити руменило - Избор боја и правила примене

Лице, здравље, бронзер ... Ко од нас не би имао ових малих помагача код куће, што омогућава да се нагласи облик нашег лица и да се здравој боји дода здрава боја. С њиховим лицима чине чуда, али морају знати - могу бити прилично лукави. Како су их гледали визажиста Катерина Кробова Од самог почетка, питали смо искусне шминкерице које су највеће грешке у примени руменила, због чега ће неки од нас преферирати овај козметички производ. Они се плаше да изврше пажљиве прорачуне тако што не повуку један ударац. Све што треба да урадите је да погледате проблеме које нећемо урадити након неколико пажљивих апликација "нонсуалли".


Обратите пажњу на количину и чистоћу четке

Проблем број један је велика количина руменила. "Имајте на уму да превише осебујно руменило изгледа неприродно и вулгарно, тако да би требало да буде више него икад правило да је мање више" каже Катерина Кробова и одмах даје савете о томе како: "Прво нанесите лице на задњу страну руке да бисте се ослободили вишка боје, а затим лице." Ово вам олакшава да примените највећу "дозу" директно на ваше лице и да не останете "оверпаинтед" или ретуширани са новим слојем шминке.
Други проблем су прљаве четке. Можете тврдити да нисте идиот, али је свака од нас имала прљаву четку. На први поглед није видљив на њему, али су му чекиње теже и не раде онако како би требало. "Перт четкице најбоље једном недељно, али мирно сваки дан," саветује Катерина Кробова и додаје: "Четке ће бити глаткије и руменило ће изгледати природније и суптилније. И наравно, такође ћете избећи проблеме са кожом. " У прљавим четкама бактерије се смире, што може изазвати непријатно изненађење у виду дерматолошких проблема. Овде можете наћи начин да четкате.
Чак и ако се придржавате ових правила, можда постоји проблем у облику јастучића. "Ако правите чаролије, то може бити зато што нисте дозволили да се крема добро осуши или преплави", објашњава. "Тамо где су места више хидрирана или необојена, боја изгледа изразитије. Покушајте мање или оставите дуже паузе између креме и шминке " додаје он.


Прва помоћ: не паничите и испробајте други слој

Чак и они који то могу да ураде са руменилом, понекад имају руку. У таквим случајевима, најбоље је не паничити - не покушавајте да "четкате" великом количином лица четком или машете руком и ставите исти слој на другу страну. Покушајте да узмете чисту четку и "помете" пешкир који још нисте апсорбовали.


ТИП РЕДАКЦЕ!

Такође можете пробати трик висаге макер-а са љепљивом траком, коју ставите на мјесто и скините - а тиме и велики дио вишка шминке. Ако и даље нисте задовољни, само нанесите други слој шминке, сачекајте да се осуши и почните изнова.
Проблеми могу бити узроковани "непримјереном" примјеном толико популарних крема или текућих облика. Али потребно је мало праксе. „Кремно руменило нуди предност у томе што се може нанети прстима. Поред тога, изгледа далеко природније од прашкастог, " каже Катерина Кробова и савјетује како: "Покушајте да примените апликацију прво код куће. Наћи ћете његов интензитет, и знаћете колико ћете притиснути у следећој шминки. "


Крема за лице и нијанса коже - Алкемија угађања боје

Торта на торти је права боја у овом случају. Савршено нанесена руменила у хладу која се не уклапа у вашу кожу, увек делује неприродно, а ваша боја вам се више свиђа. Превише тамна нијанса може бити јефтина. Да бисте добили најприроднији изглед, нацртајте исти тон као и ваше усне, " саветује Катерина Кробова.

Можда се питате каква је коса за вас. Знајте да не морате да следите строга правила. Не постоје чврсте табеле. Ако нисте сигурни, пробајте горе поменути трик са бојом ваших усана - резултат ће изгледати веома природно и пристојно.
"Наравно, то такође зависи од тога који резултат желите постићи", каже Катерина Кробова. "Веома светла, порцеланска кожа ће изгледати светлије нијансе са тоновима руже или брескве," саветник каже, и наставља: "Блиједа кожа са хладним додиром ће бити наранчасте нијансе: пробајте циглу или кајсију. Тамнија кожа ће засијати црвене, малине, али и црвено-љубичасте нијансе, " саветује лице.
Шминка је суштински додатак природној шминки, али је корисна и ако се желите опустити од маке-уп слоја, али је потребно да ваша кожа изгледа помало бледа. "Ако се одлучите за јаку усну, ипак, кладите се на бронзер," Катерина Кробова саветује. “Ово ће кожи дати здраву боју, али не постоји опасност да она буде у супротности са бојом кармина.

Извор слике: Фотолиа

Видео: You Bet Your Life: Secret Word - Chair Floor Tree (Новембар 2019).

Загрузка...